alexandervaleton@gmail.com http://alexandervaleton.tumblr.com/

Pagina's

zondag 22 mei 2011

Snippets Matatu

Sorry... Mijn laatste blog kon door veel mensen niet gelezen worden... er ontstond iets vreemds. Geen idee wat dat was en hoe het komt en vooral geen idee waarom heleboel anderen het wel gewoon konden lezen. Het is en soort selectieve discriminatie.
We zoeken het uit... iemand tips?


Snippets Matatu

In de laatste dagen wordt ik steeds mee gevraagd of ik iets kan uploaden van ons programma.
Tegenwoordig verschijnt er dagelijks een clipje op YouTube uit de show. Dat is wel leuk, en spannend, maar niet heel representatief omdat dat steeds de cartoon, een sketch of de wekelijkse rap uit het programma is. Dat is voor de kijkers hier het dagelijkse snoepje, maar is niet de 'body' van het programma. Maar die body is ook niet te volgen voor mensen in NL. De combinatie tussen Oostafrikaans Engels/Swahili en de straattaal Sheng is voor mij niet te volgen en voor jullie al helemaal niet, vermoed ik.
Desalniettemin wordt er aan gewerkt want we zijn nu bezig clipjes up te loaden voor de Kenianen die niet in Kenia wonen en zo toch iedere dag een klein fris hapje uit hun eigen land kunnen downloaden. Zodra dat de wereld ingeworpen wordt zal ik het berichten.

Je bent natuurlijk altijd op de hoogte als je je aanmeld op onze Facebook pagina http://www.facebook.com/pages/Matatu-TV/194611347247646

maar hier vast een klein dingetje. Deze rapper, Rabbit noemt hij zichzelf, is echt wereldberoemd in Kenia en elke week maakt hij een rap waarin hij een onderwerp van de afgelopen week bekritiseerd.
http://www.youtube.com/watch?v=u-I-MhRfOxk&feature=youtu.be&a

of van de afgelopen week de sketch van JB nav een item over pruiken en andere soorten namaak haar...
http://www.youtube.com/watch?v=Q5FkHsxjmsg&feature=related